Företaget

personal_1.jpgVi är en lokal revisionsbyrå som startades under 2003. Företaget ägs idag av Björn Svensson och Daniel Palmberg som båda är kvalificerade revisorer.

Vår affärsidé bygger på tre punkter:

  • Lokal Profil - Tack vare ett lokalt ägande får vi ett synsätt som på ett jordnära plan hjälper våra kunder. All personal är väl införstådd med den situation som råder på Höglandet med omnejd.

  • Kvalitet - När ni anlitar Höglandets Revisionsbyrå vet ni att ni alltid får högsta möjliga kvalitet på våra tjänster, tack vare en välutbildad personal och goda grundförutsättningar. Vi är naturligtvis anslutna till Far, en branschorganisation för revisorer och rådgivare. Far svarar bland annat för kvalitetskontroll av vår revisions- rådgivningsverksamhet.

  • Service - Med en profil som vänder sig till små-och medelstora företag ser vi era behov i främsta rummet och kan erbjuda er skräddarsydda lösningar som passar just er och era förutsättningar.

Höglandets Revisionsbyrå är en lokal revisionsbyrå som grundades 2003 av Per-Åke Johansson och Björn Svensson. Vi hjälper dig och ditt företag med revision, redovisningar, bokslut och rådgivning m.m. > Mer om oss

All information på denna webbplats © 2010 Höglandets Revisionsbyrå AB