29 april

Nu söker vi en redovisningskonsult

Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor i Vetlanda med start hösten-22 eller enligt ök. Vi är idag totalt femton medarbetare, varav fyra stycken kvalificerade revisorer och elva redovisningskonsulter.

Du som sökande har ett brinnande intresse för redovisning och tycker framförallt att det är spännande att lära dig nya saker. Du har gärna några års erfarenhet av arbete med redovisning sedan tidigare, men kan också vara nyutexaminerad gymnasie- eller högskoleekonom. Som person är du lyhörd, öppensinnad och kommunikativ. Du tycker att det är spännande att möta nya människor i nya situationer och trivs med att arbeta i grupp. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss får du arbeta med erfarna och trevliga kollegor i uppdrag främst på den lokala marknaden, både från vårt kontor men också ute hos våra kunder. Vi erbjuder dig intressanta och lärorika arbetsuppgifter, en tydlig utbildningsplan, trevliga arbetskollegor och goda anställningsvillkor. 

Sök tjänsten genom att skicka dina ansökningshandlingar i form av CV samt personligt brev till henrik@hoglandetsrevision.se

Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av Henrik Davidsson, tel 0734 40 26 90.

Ansökningar hanteras löpande.