08 april

Vi söker medarbetare

Revisionsmedarbetare

Vi söker revisionsmedarbetare till vårt kontor i Vetlanda med start i augusti -24 eller enligt ök. Vi är idag totalt tjugo medarbetare, varav fyra stycken kvalificerade revisorer.

Du som sökande har ett brinnande intresse för ekonomi och tycker framförallt att det är spännande att lära dig nya saker. Du har erfarenhet av arbete med redovisning sedan tidigare, men kan också vara nyutexaminerad civilekonom. Som person är du lyhörd, öppensinnad och kommunikativ. Du tycker att det är spännande att möta nya människor i nya situationer och trivs med att arbeta i grupp. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss får du arbeta med erfarna och trevliga kollegor i revisionsuppdrag främst på den lokala marknaden, både från vårt kontor men också ute hos våra kunder. Även visst enklare bokslutsarbete förekommer. Vi erbjuder dig intressanta och lärorika arbetsuppgifter, en tydlig utbildningsplan, trevliga arbetskollegor och goda anställningsvillkor. 

Sök tjänsten genom att skicka dina ansökningshandlingar i form av CV samt personligt brev till henrik@hoglandetsrevision.se

Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av Henrik Davidsson, tel 0734 40 26 90.

Ansökningar hanteras löpande.